divendres, 11 de novembre del 2011


DIMECRES 9 DE NOVEMBRE DE 2011
Hola a tothom.
Us volia posar al dia ràpidament i, quan les coses tornin a la "normalitat", ja us explicaré amb més detall tot el que está passan. Fa dies que volia escriure però fins ara no he trobat el moment. Ja hem tornat de l’hospital després de tan sols una setmana, que tanmateix ens ha semblat un mes. Per acabar de sotmetre’s a la seva tercera cirurgia a la mateixa zona, la recuperació de l’Ale està sent sorprenent. Encara li molesta la cama esquerra i la cicatriu que va des de sobre del melic fins al pubis- que encara te que curarse- i malgrat tot avui ha fet una mini-cursa de camí al súper. Aquesta vegada la cirurgia va durar sis hores. Els metges creuen que han aconseguit extirpar completament el tumor, tot i que no ho sabrem segur fins a la setmana que ve. Vam marxar de l’hospital ahir després
d’una ressonància d’últim minut (algú havia cancel·lat una cita, ens van cridar a oncologia i l’oncòloga ens va enviar corrents a baix), així que entre això i la prova de marcadors d’orina que ens van fer entre dilluns i dimarts, ja tenim fetes dues de les tres proves postoperatòries. Una altra cita anul·lada l’últim minut va fer que ja tinguem programat el MIBG per demà al matí a primera hora. Aquest matí l’hem passat una altra vegada a l’hospital per prendre les gotes de iodo i la injecció del contrast prèvies a la prova. Per dir-ho suau, tenim el cap com un bombo. Se suposa que per al dimarts que ve, en la nostra pròxima cita, tindrem tots els resultats, inclosos els de la biòpsia del tumor; en aquesta cita, a part de l’oncòloga, també veurem els dos cirurgians que van operar l’Ale.
 
Uf! Sempre triguem uns quants dies a tornar a acostumar-nos a la rutina domèstica, i aquesta vegada, amb tant anar i venir de l’hospital, ens està costant una mica més que de costum. Per això us juro que tornaré a escriure més en detall de seguida que pugui. I, com sempre, gràcies per llegir-me i escoltar-me.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada